Съквартирантите говорят искрено за себе си в деня на предсрочния вот

Специална изненада и за феновете на Big Brother. Екипът на NOVA се свърза с Големия брат и успя да надникне зад стените на най-желаната къща в България. Какво мислят съквартирантите за изборите в живота?

Радослав

Най-важният избор за всички хора е да се научат да обичат себе си. 

Петър

Най-важното е да запазиш себе си.

Ванеса

Човек идва на този свят сам и си отива сам.

Марио

Най-важното нещо е да запазиш себе си, да си здрав, духовно смирен и да имаш мир в себе си.

Веселка

Когато се приех каквато съм, постигнах истински душевен мир. Приех всички свои минуси и плюсове. 

Косара

Много малко грешни избори съм правила в живота си и обикновено са били правилни за мен. Те са ме изградили като силен човек.  

Георги

Да заобичаш трудностите в живота - това е най-важният избор на един човек. Ако го направи, ще започне да ги оценява, защото след всяка една буря, изгрява слънцето.

Атижа

Избрах да се боря за мечтата си, която е да съм попфолк певица и да живея в България.

Ивонне

Избрах да бъда пример за себе си, от най-лошото да извадя най-доброто. Моят избор в живота ми струваше поне 16 години, но си заслужаваше. 

Теодора

Най-важният ми избор е да следвам ценностите и възпитанието, което са ми дали родителите ми. Да запазя себе си да не поемам по лесен път, с много труд и усилия да постигам стъпка по стъпка всичко в живота си. 

Виктор 

За мен е важно да избера правилно човека до себе си, тя да е майка на децата ми, която да е добър пример за тях. Това е един от най-важните избори в живота. 

Георги

Избрах да бъда с любовта на живота си. Днес съпругата ми има рожден ден, тя е най-верният ми избор. Във всеки друг живот бих споделил своя с нея. Бих я търсил сред хиляди други и бих я открил.

Пламен 

Най-важният ми избор е, че след 31 години в САЩ, реших да се завърна в родината си. Изборът ми е България. Да бъдем обединени, никога да не се предаваме и да покажем на цял свят, че сме един обединен, щастлив и много силен народ. 

Редактор: Цветина Петкова