По непотвърдена информация, поведението му се дължи на рядка болест, от която страда...


Полицията разследва американския министър на търговията Джон Брайсън. Той е участвал в три катастрофи край Лос Анжелис, след което избягал, а по-късно бил открит в безсъзнание на волана на автомобила си.

Министърът е приет в болница без опасност за живота. По първоначална информация, той не е употребил алкохол и наркотици.

Полицията в Лос Анжелис съобщи, че първата катастрофа била предизвикана от 68-годишният министър. Джон Брайсън ударил Буик, който изчаквал на ЖП прелез. Министърът излязъл от автомобила си и разговарял със шофьора му. Когато се опитал да си тръгне от местопроизшествието, отново ударил същата кола, но не спрял. Водачът решил да го подгони, като междувременно викне полиция. Докато бягал, Брайсън се ударил в друга кола. При сблъсъка той изпаднал в безсъзнание и така бил намерен от служителите на реда.

По непотвърдена информация, поведението на министъра се дължи на рядка болест, от която страдал. Властите обаче отказаха да съобщят подробности за здравословното му състояние и диагнозата му.