Стабилната и хармонична връзка дарява със спокойствие и увереност

Въпреки че са постигнали световна слава и признателност, знаменитостите желаят съвсем обикновени човешки ценности. Стремежът към спокойствие, разбирателство,  хармония и най-вече любов е съвсем постижим. Нека да проверим как се справят звездите със семейните радости и неволи.

 

Списъкът на семейна идилия се допълва от имената на Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс. Актьорите са женени вече 12 годни и нямат никакво намерение за раздяла. Двойката има 11-годишен син и дъщеря на девет години. Дори трудните изпитания и болестта на Дъглас не успяха да разклатят стабилния им брак, за което заслужават искрени аплодисменти.

 

Джон Траволта и Кели Престън са рекордьори. Семейството им удържа на трудностите вече 21 години. На публични пространства двамата винаги демонстрират силна си привързаност един към друг. Двойката изживя огромна трагедия, когато през 2009 г. почина синът им Джет. Две години по-късно обаче се роди ново попълнение в семейството - бебето Бенджамин. Подобно на Том Крус Траволта и Престън също изповядват странната религия сциентология. Двойката стават родители за трети път, когато Джон е на 56 години, а половинката му на 48. За щастието и децата няма възрастови ограничения.

 

Не е лесно да си женена за музикант. Никол Кидман знае най-добре. Въпреки, че със съпруга й  Кийт Ърбън се разбират чудесно, двойката си има други проблеми и то от типично звездно естество. Те са свързани с алкохолните и наркотични зависимости на Кийт. Напрежението от проблемите се тушира от децата им, които съумяват да ги сплотяват.  Двамата са женени вече шест години. Малко след брачната церемония младоженецът заминава, но не на меден месец, а на лечение в комуна. Порочните навици вече са минало, а причината е любовта и семейното щастие, с което го дарява Никол.

 

За разлика от нея Гуинет Полтроу няма подобни грижи, въпреки че също е омъжена за фронтмен на банда. Крис Мартин от „Coldplay” не влиза в типичния вечно пиян образ на рокаджия. Гуинет заряза снимането на филми. Вдъхновена от съпруга си се насочи към музикална кариера. Стабилната и хармонична връзка дарява със спокойствие и увереност. Правилото не важи само за знаменитостите.