Есил Дюран дори написа текст за песен на Рени...

Противно на очакванията, във фолк средите не върлува жестока конкуренция, а точно обратното. Изпълнителките не само пият кафето си заедно, но колегиално си помагат в творчеството.


Най-пресният пример са Рени и Есил Дюран. Актуалният хит на Рени „И нея купил си с пари” е по текст на Дюран. Есил сама й предлага да го напише, вдъхновена от парите, които погубват любовта.


Певицата сериозно се заела с писане на текстове и не само. Парчето „Като нова” отново е по неин текст, а тя дори съумява сама да режисира клипа. Във видеото изпълнителката е заобиколена от привлекателните участници в „Мистър България 2012”.


И това не е всичко. Есил Дюран дори се е намесила в работата на младия композитор Димитър Колев. Причината била желанието й да пригоди звученето към собствения си стил. Педантичното й отношение към работата е дало положителен резултат.


Явно грижите за собствената й кариера не са достатъчни и тя с охота се заема да помага на по-близките си приятелки певици. С звученето на хита „И нея купил си с пари” Рени се опитва да ни върне в миналото, когато изживя най-силния си период. А Есил Дюран се е постарала да зареди с модерен текст.


Сред топлите фолк приятелства се нарежда дружбата между Илиан и Анелия, които имат две общи парчета. Тупалката е близък с Борис Дали и Константин.


Преслава пък никога не е криела, че дължи цялата си кариера на откривателя си – Милко Калайджиев.


Крум и Теодора също могат да бъдат засечени заедно, а връзката между Софи Маринова и Устата вече е пословична.


За съжаление на жълтата преса, скандалите в шоубизнеса вече са рядкост. Там вече цари приятелство!