Титлата спечели 18-годишният Даниел Георгиев

В 15-тото издание на „Менхънт България 2012” премериха сили 15 изваяни млади мъже от цялата страна.


Водещата на събитието Елена Ангелова припомни историята на конкурса, която се оказа наситена с неподозирани факти. От същия подиум са тръгнали звездните кариери на Мариан Кюрпанов, Сава Цеков, Ники Илиев, Валентин Велчев, Мустафа Лешов и много други топ модели.


Новите претенденти за титлата демонстрираха мъжественост в три дефилета, обогатени от ефектна хореография. Състезанието бе открито по нетрадиционен начин с мистичен танц.


Освен с мускулестите тела на момчетата, гостите в нощния клуб, където се проведе събитието, се запознаха и с актуалните тенденции при ежедневните и официални мъжки облекла.


Сред претендентите имаше изключително атрактивни персонажи. За съжаление повечето млади мъже бяха допуснали груба грешка с оформянето на веждите си.


От скамейката на журито строго наблюдаваха видни светски личности, сред които ПР експертът Наско Лазаров, световната шампионка по лека атлетика Мерлин Арно, Мисис България Галина Недялкова, както и миналогодишния носител на титлата.


Със забавлението на гостите се зае Боряна Баташова. Певицата настрои публиката на лирична вълна с изпълнение на Адел и спечели одобрението на коафьорите с новата си прическа.


Музикалната щафета купонджийски пое Дамян, заобиколен от изкушаващи танцьорки.


Екс моделът и настояща бизнес дама Ирина Папазова, демонстрира визия, достойна да конкурира всяка манекенка. Като главен организатор на събитието, тя имаше честта да обяви тръпнещите в очакване победители.


Трети подгласник в „Менхънт” е Ясен Събев. Втори се класира Явор Пенев. За първи подгласници  журито избра двама участника. Щастливците са Георги Киряков и Николай Чолаков.


Калоян Денев се сдоби с титлата „Менхънт България  Модел”. Тя му дава право на участие в Международния конкурс „Мистър Планет”.
Абсолютният победител стана 18-годишният Даниел Георгиев. Той ще представи страната ни на световния финал "Mаnhunt International", който ще се състои в началото на ноември в Бангкок, Тайланд.