Домакин на събитието бе лорд Евгени Минчев

Ако трябва да определим с една дума таз годишното издание на бала на топ моделите, тя ще бъде цвят. Цветни гости, цветни тоалети и цветни емоции... Все пак на нито едно друго място Мис и Мистър Англия нямаше лъчезарно да поздравяват гостите като близки приятели, без значение, че ги виждат за първи път. Те са у нас като специални гости на лорд Евгени Минчев.


Неотлъчно до англичаните бе Лиз Бруър. Експертът по протокол лично се грижеше да доизкусурява наметнатото знаме на Шарлот.


Повелителката на изисканите бижута Мирела Ненчова демонстрира класа с подбора на тоалет, който идеално се вписваше в аристократичната атмосфера. Госпожа Силва Зурлева въведе във висшето общество дъщеря си, която заслужено се превърна в кралица на бала.


Съзвездието от носителки на титлата Мисис България допринесе за царствената обстановка.


Господин  Миню Стайков и съпругата му Рени също уважиха бала. Алкохолният бос рядко може да бъде видян в медийното пространство.


Звездната чуждестранна сцена бе допълнена от дизайнера на Мис Англия и Мис свят. Ерик Уей е известен със създаването на тоалети за хитови сериали, сред които „Секса и града”.


Певецът Стефан Илчев получи признание за стил във формата на грамота, въпреки че бе облечен с джинси.