Ако продължава в същия дух, Мартин Иванов има всички шансове да спечели „Мистър свят”

"Мистър България 2012" Мартин Иванов застана пред обектива на топ фотографа Макс Маргери в Рим. Фешън дизайнерът Иван Донев е вплел цялото си въображение в дрехите на модела. Известният италианец за втори път работи с родния дизайнер, а резултатите са  повече от сполучливи.

Мотото на фешън сесията е “Elegance around Rome” или „Елегантност около Рим” напълно отговаря на усещането, което носят снимките. В екипа е включена и латвийската моделка Владемара, която прави компания на Мартин.

Първата част от сесията е заснета веднага след ревюто на Седмицата на висшата мода в Рим. Именно там Иван Донев представи последните си модни произведения, които биват приети с огромни комплименти не само на публиката, но и от страна критиците.

За прическите във фотосесията „Елегантност около Рим” са се погрижили звездни коафьори, известни с участията си във Фестивала на киното във Венеция.  

Кадрите бяха заснети на емблематични за Рим места. Едно от тях е панорамната градина Гарибалди, в която се намират мраморни бюстове на бележи личности.

Ако продължава в същия дух, Мартин Иванов има всички шансове да спечели „Мистър свят”. Надпреварата ще се състои следващия месец. Професионалната фотосесия е перфектна тренировка за голямото събитие!