И синята, и червената агитка отказват да кажат каква хореография са подготвили за утрешния мач

Навръх 8 март голяма част от дамите у нас ще останат разочаровани, тъй като вместо да им подготвят изненади, мъжете им ще отидат на стадиона. Утре отборите на Левски и ЦСКА ще мерят сили във вечното дерби. МВР готви драконовски мерки за сигурност, а как се подготвят феновете на двата отбора, провери екип на "Новините на Нова”.

 

И синята, и червената агитка отказват да кажат каква хореография са подготвили за утрешния мач. В строга тайна се пазят и халетата, където рисуват транспарантите си. Причината за тайнствеността в подготовка е, че ако противниковата агитка надуши мястото, може да щурмуват помещението и да унищожат труда им.   

 

От ЦСКА чакат 15 000 запалянковци и от двата отбора на стадиона и излизат за победа. Левскарите също дават заявка за разгром над противника и само ден преди мача продължават да продават билети и да издават клубни карти по повод 100-годишнината на отбора.

 

Освен впечатляваща хореография и победа, от двете агитки обещават и да не се стига до ексцесии и кървави мелета преди и след вечното дерби. Категорични са обаче, че няма как да контролират всички фенове. 

 

Репортер: Десислава Георгиева