Златка Димитрова чака момче от приятеля си Миро, което ще се появи на бял свят през октомври

Три от най-популярните представителки на българския шоубизнес очакват бебета тази година. И трите дами - актрисата и модел Диляна Попова, певицата Лора Караджова и риалити звездата Златка Димитрова, ще се сдобият с наследници тази есен, пише Dariknews.bg.

 

Диляна Попова е бременна от актьора Асен Блатечки, който наскоро се раздели с половинката си Катерина Горанова. Той вече има 14-годишна дъщеричка, кръстена на майка си.

 

През април певицата Лора Караджова обяви, че е бременна. Изпълнителката чака бебе от половинката си Валентин Славов, който е родом от Варна. По думите на Караджова бебето е дълго чакано и планирано. Родителите на блондинката били много щастливи от новината. Лора и Валентин се запознават покрай общата им страст - екстремните спортове. Стават по-близки миналата година и вече живеят заедно. 

 

Плеймейтката Златка Димитрова също се оказа бременна. Риалити звездата чака момче от приятеля си Миро, което ще се появи на бял свят през октомври. Златка разкри, че бебето е планирано, а хубавата новина научила през февруари. Двойката обаче я пазела в тайна през първите месеци от суеверие.

 

Източник: dariknews.bg