Американката пое на 80–дневно турне по представянето на „Unrepentent Geraldines”

Една от най-открояващите се съвременни лайв изпълнителки Тори Еймъс идва у нас, за да представи предстоящия си студиен албум „Unrepentant Geraldines”. На 20 юни в Зала 1 на НДК американската легенда ще докаже, че определението на списание Rolling Stones „един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света”  не е случайно. 

 

14–ият поред албум на магичната изпълнителка е описан като своеобразно завръщане към себе си и характерното за Еймъс съвременно поп звучене. След години на различни музикални експерименти – от класическа музика до мюзикъл, Тори се завръща по случай 50–годишнината си с узрял и прецизно завършен музикален плод. 

 

За „Unrepentent Geraldines”, включващ 14 парчета, американката споделя, че всяка една от историите зад тях е лична и много близка до нея. „Написах тези песни, за да ги изживея и да изразя самата себе си“, казва певицата. 

 

До 18 май феновете на Тори все още могат да закупят промо билети за събитието на цени 40, 50 и 60 лв., след това ще се продават на редовна цена от 50, 60, 70 лв. За най-отдадените фенове са на разположение и билети в оркестрината на цена 90 лв.