Топли златисти нюанси и късо каре със специални удължения са топ тенденциите това лято

Топли златисти нюанси, късо каре със специални удължения и натурален грим в кафяво. Това са топ тенденциите за лято 2014, представени от Стефания Колева и Ваня Щерева, предава БГНЕС.

 

В компанията на актрисата и певицата коафьорката Вили Брошукова загатна и други подробности за дамите, които искат да бъдат в крак с модата през това лято. За тях тя препоръча да използват специални продукти, които предпазват косата от слънцето, така както го правят и за кожата си.

 

Коафьорката подчерта, че и това лято правите бретони и късите прически отново ще бъдат актуални, но обърна внимание, че те са подходящи за дами с перфектни лица, защото късата коса изважда на показ и най-малките бръчки и белези по лицето. Вили Брошукова посъветва жените да не ходят постоянно с вързана коса, тъй като по този начин тя се напряга.

 

Дамите, които искат да бъдат в крак с модата и по отношение на грима, трябва да наблегнат на естествените тонове, като фон дьо тенът не бива да си личи от разстояние от 40 см. При веждите, които са и рамката на лицето, е желателно да бъдат дебели.

 

За мъжките прически най-модерни ще бъдат тези с перчем и изтънена коса покрай ушите. Прибраният и стилизиран класически кок пък е сред хитовете при абитуриентските прически, но ако изберат буклите и небрежно разрошената коса за балната вечер, младите момичета също няма да сбъркат.