Вижте непоказваната история на Албена Денкова

Полуфиналът на Dancing Stars предстои тази вечер (27.05) от 20 часа. Останалите в състезанието четири двойки ще имат по две задачи. Специално за зрителите на Нова ТВ продуцентите на "Здравей, България" издават непоказвана досега история за световната ни шампионка Албена Денкова. За първи път тя допуска камерите толкова близо в своя свят. 
 
Невинаги е важно да си пръв и невинаги, когато си най-добър, си победител” – с тези думи кралицата на ледената пързалка Албена Денкова донесе на партньора си в Dancing Stars Калоян една кукла – ангел-хранител.
 
Историята на тази кукла обаче е много специална за Албена:
 
„Подариха ми го в Германия, в Дортмунд. Това беше първото световно първенство, на което ние имахме шанса да спечелим първото място, но за съжаление, това, че представлявахме България, ни лиши от него. Аз бях изключително разочарована. За мен второто място беше равно на последно и тогава нашите почитатели бяха тези, които ни вдъхнаха увереност с аплодисментите, които ни дариха. Те ме накараха да преосмисля някои неща.”
 
Малко или много този момент се оказва повратен за Албена. Затова и тя е убедена в едно – „признанието на зрителите е много по-важно от цвета на медала”
 
„Не мисля, че трябва да се пестиш в началото, за да си по-силен накрая и да имаш повече енергия. Важно е през целия път да даваш максималното от себе си”, разказа още Албена Денкова. 
 
Какво още сподели Албена за Нова ТВ? Вижте изключително емоционалната й изповед във видеото. 
 
Не забравяйте - полуфиналът на Dancing Stars е тази вечер, 27-ми май, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.