Споделете какво мислите по всички актуални теми от седмицата в профила на Новините

 

Разкритието, че полицаите, били момче и момиче, са служители на Първо РПУ в София, предизвика най-много коментари на потребителите на Фейсбука на Новините на Нова през изминалата седмица. Информацията по скандалния случай излезе наяве след излъчването на видеоклип, заснет от свидетел на бруталните сцени и изпратен до „Господари на ефира”. На кадрите се вижда как разговорът между служителите на реда и младата двойка, спрени за рутинна проверка на документи, постепенно прераства в акт на потресаващо полицейско насилие. Главният потърпевш в случая е момичето, което получава ритници, обиди и псувни от служителите на МВР. Самата тя застана ексклузивно пред камерата на Нова.

 

Развитието по случая - отстраняването на полицаите, упражнили физическа сила, провокира още ваши реакции във Фейсбук профила на Новините.

 

Гръцката драма продължава, не спират и коментарите по темата. „Гърция получи пореден последен шанс” е сред най-забелязаните от вас статии, свързани с кризата в южната ни съседка. Междувременно днес стана ясно, че Гърция изпрати предложение за реформи срещу пари. Два часа преди да изтече крайният срок, гръцката оферта пристигна в останалите страни от Еврозоната.

 

„Шеговит некролог за смъртта на заплатата разсмя врачани” е сред статиите, които привлякоха също интереса на потребителите. Миналия петък градът осъмна, облепен с множество копия на скръбната вест, съобщи потребител на NovaNews.bg в "Моята новина".

 

Предаването "Женени от пръв поглед" се превърна в тотален хит през пролетта. Интервюто на Павел Владимиров с вече неразделните и с общ бизнес Светла и Гери доби широка популярност в социалната мрежа. Пред камерата на „Здравей, България” Светла заяви, че няма нов партньор след развода ѝ със Стефан, тъй като била в „санитарен период”. Няколко дни след заснемането на интервюто Гергана смени профилната си снимка във Фейсбук със селфи на нея и новата ѝ половинка - MMA боецът и седемкратен шампион по кикбокс Деян Топалски.

 

Споделете какво мислите по всички актуални теми от седмицата – очакваме коментарите във Фейсбук страницата на Новините на Нова.