Прослушването на кандидатите ще се проведе на 18 и 19 юли

На 18 и 19 юли вълната на X Factor ще залее и морската столица. Варна ще посрещне екипа на най-известното музикално шоу в България, за да представи таланти от града и района и да завоюва за пореден път достойно място в шоуто. 

 

На 18 юли, точно в 9:00 ч. във Фестивален и конгресен център - Варна, екипът на предаването ще се срещне с първите кандидати за звездна музикална кариера. Адреналинът ще се покачи с пристигането на най-популярния рапър в България – Криско, който ще влезе в ролята на жури по време на новия сезон.

 

„Нямам търпение да се срещна с кандидатите, които имат нужда от малко кураж, минути преди прослушването им. Човек винаги си спомня емоцията от първите изпълнения пред публика или музикални специалисти. Един съвет от мен – забравете за притеснението и просто се забавлявайте!“, коментира Криско, броени дни преди кастинга във Варна. Допълнително настроение ще внесе и появата на най-новата му дуетна половинка – Гери-Никол, която ще сподели своя опит от миналогодишното си участие в X Factor.      

 

 Морският град вече неведнъж се е доказал пред публиката с впечатляващи изпълнители, сред които победителят от трети сезон на X Factor – Славин Славчев, както и звездите - Атанас Колев и Гери-Никол, които взривиха телевизионния и радио ефир с истински летни хитове. След кастинг във Варна сбъднаха мечтата си и поклонничката на Бионсе – Невена Пейкова, двойната комбинация забавление – братята Пламен и Иво, Мишел Стремински, Иван Кубаков и други популярни участници, които станаха част от музикалното преживяване, наречено X Factor.  

 

 Музикално шоу №1 в света ще продължи своята обиколка в търсене на нови таланти в Бургас – 22 и 23 юли, Пловдив – 24 и 25 юли и София – на 27, 28 и 29 юли. 

 

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.

 

Важна информация за кастинга

 

1. Кастингът ще се състои на 18 и 19 юли от  09:00 ч. до 19:00 ч. във Фестивален и конгресен център – Варна.   

 

2. Всички кандидати трябва да носят със себе си документ за самоличност. В случай че лицата са на възраст под 18 години, задължително трябва да бъдат придружени от родител или настойник.

 

3. Дори и да не са направили предварителна регистрация на официалния уеб сайт на шоуто, всички кандидати са добре дошли - екипът на X Factor ще ги регистрира на място.

 

4. X Factor е единственото шоу, в което могат да участват както солови изпълнители, така и дуети. 

 

5. Няма горна възрастова граница за кандидатите.

 

6. Кандидатите трябва да имат подготвени две песни, като няма ограничения за стила - може да е поп, рок, джаз, опера, поп фолк, хип хоп, както и артистична импровизация между различни стилове.

 

7. По желание, кандидатите могат да носят и синбек към песните, които ще представят. В случай че не разполагат със синбек, могат да докажат своя музикален талант и само чрез акапелно изпълнение.