От четвъртък всеки може да номинира себе си и българин, чиято история и успех трябва да бъдат разказани

След успеха на първите две издания на „40 до 40“, Дарик радио отново се в впуска в търсене на правилната формула за успеха и хората, които променят към по-добро средата, в която живеем и работим.

 

Търсят се смели иноватори с предприемачески дух. Това са онези хора, които измислят нови подходи при решаването на ежедневни проблеми, създават работни места, обогатяват ни с откритията и креативността си и са станали успешни, преди да бъдат медийно популярни. Те работят в различни професионални сфери, но имат обща цел – да търсят по-доброто бъдеще. Те са избрали България, за да реализират идеите си, да стартират бизнес, да развиват социални инициативи, да споделят таланта и постиженията си. 

 

От четвъртък всеки може да номинира себе си и българин, чиято история и успех трябва да бъдат разказани.  Категориите, които са най-силно представени са: наука и образование, бизнес и предприемачество, култура и изкуство, технологии и иновации и социални инициативи. Номинационната форма можете да откриете на официалния сайт на проекта ТУК.

 

Финалистите ще се избират от авторитетно жури, което се състои от професионалисти в различни сфери на обществения живот. Журито ще работи по предварително зададени критерии. В началото на октомври ще се обявят избраните от членовете на журито, финални топ 40.