Ани Цолова и Виктор Николаев за трудностите и големия професионализъм

Централни гости в предаването "Комбина” тази седмица ще са водещите на „Здравей България” Ани Цолова и Виктор Николаев. През погледа на двете емблематични лица на сутрешния блок ще разберем трудностите и големия професионализъм, който седи зад всяко начало на деня в 6.00 ч. сутринта. За нивото на българската журналистика, за световния хаос и кой се страхува да бъде свободен?

 

Може ли глухите хора да започнат да общуват наравно с обществото? Вижте една уникална платформа, която ще им даде този шанс. Краси Боев се срещна с автора на проекта Ашод Дерандонян.

 

Криско – любимецът ментор в Х Factor  ще гостува на Лора Крумова и Галя Щърбева. Как за една година рапърът промени отношението на хората към себе си, след като участва в „Две капки вода” и Х Factor и защо нарича себе си „музикален сводник”? 

 

Станимир Гъмов, актьорът-финалист на VIP Brother. Възможна ли е любовта между Гъмов и Преслава, която пламна в Къщата, бяха ли измислени техните чувства и как ще се развие връзката им сега? Очаквайте отговорите на тези и още горещи въпроси.

 

Седмица след атентата в Париж – петъчна молитва в Пазарджик. Галя Щърбева посети града на бурките, за да види какво е настроението след кървавия 13 ноември. Страхуват ли се обикновените граждани в града, какво правят последователите на Ахмед Муса и проповядва ли се джихад в България? 

 

Едно Skype интервю с българката Милена, която прие исляма на 33 години и стана Иршад. Как видя последните трагични събития в Париж и защо избра Швеция за нова родина?