Препилият мъж се разбудил от студа в моргата

Руснак, който бил обявен за мъртъв от лекарите след як запой, по чудо се събудил в моргата и след това се върнал на купона и си допил с приятелите, пише в. "Метро". 

Още по темата

 

Случката се разиграла в покрайнините на град Казан. Там се събрала здрава компания, черпеща се с водка. Но един от сътрапезниците не издържал на темпото и паднал мъртъв от алкохола. Приятелите му повикали линейка, лекарите констатирали смъртта му и го откарали в моргата. 


Но тя била препълнена и новопостъпилият бил оставен да лежи на пода. От студа препилият руснак се събудил и отворил вратата на моргата. Служителите не могли да повярват на очите си.

 

"Възкръсналият" бил още силно замаян от алкохолното опиянение. Той разказал как почувствал, че се опира в измръзналите крайници на друг труп и бързо се спуснал към вратата.
След разпит в полицията препатилият се върнал на масата на запоя, на която бил "умрял". Там приятелите му пиели за неговата смърт. Когато се появил сред тях, един от черпещите се припаднал, а останалите започнали да вдигат наздравици за неговото "прераждане", уточнява БТА.