Двама шофьори нападнаха трети и го пребиха на улицата, има задържан

Снимка: Facebook

 

Бой след катастрофа в София. Инцидентът е станал на бул. „Черни връх”.

 

Две коли, които са се движели по булеварда, са се ударили, след като трета, която излязла от една от пресечките, ги е засекла.  

 

Виновният за инцидента шофьор спрял и слязъл от колата, да види дали има пострадали и да се извини, но бил посрещнат с юмруци и шутове от другите двама шофьори.   

Още по темата

 

Пребитият шофьор се беше скрил дълго време в кабинката на охраната на близка сграда и отказваше да излезе. Шофьорите побойници отричат да са приложили насилие. Момиче, пътувало с пребития шофьор обаче, потвърждава, че е имало.

 

От СДВР съобщиха, че заради инцидента е задържан 35-годишен мъж от София, който е криминално проявен. Сигнал за инцидента е подаден в полицията около 12.30 часа. Пострадала при катастрофата жена е откарана от екип на Спешна помощ за преглед в болнично заведение. 

 

Пострадалият даде показания в 4-то Районно.

 

„Пресече ми пътя. Насилие няма, имаше шок. Напсувах го само, защото е идиот”, заяви Никола Маринов, участник в инцидента. 

 

„Нямаше насилие. Може да има всякакви свидетели, аз ви казвам, че не помня”, заяви Симеон Христов. Той вече е съден за средна телесна повреда, но оправдан. 

 

Адвокатът му Павел Чернев заяви, че Симеон Христов е „изключително премерен и спокоен човек” и трябва да е бил предизвикан.