Как отговори той на неудобните въпроси на Диана Найденова?

„Бях много беден, когато започнах. Историята ми започна отдавна, когато аз и покойният ми баща разбивахме с чукове, съборени електрически стълбове. От тях вадехме арматурното желязо, с което направихме основите на първата ми аптека”, коментира в студиото на „Събеди се” Веселин Марешки.

По темата

„Хората виждат в мен надеждата”, казва Марешки и е убеден, че с тази кампания за кандидат-президент не си прави реклама.

Преди дни Веселин Марешки реши да хвърли ръкавица към социолозите и ги обвини, че лъжат, че няма да отиде на балотаж на предстоящите президентски избори. Той предрече, че ще получи 20% на вота. 

„Аз съм антиподът на всичко това, което ни се представя. Всички кандидати до момента са бивши или настоящи депутати, министри или кметове. Смятам, че около 700 000 души ще ме подкрепят на първия тур. Това е вотът за промяната.Нашата задача е да направим живота на българите по-добър. И не ГЕРБ или аз да имам президент – българите да имат президент”, заяви през седмицата в „Здравей, България” Марешки.

Целия разговор гледайте във видеото.