Някои специалитети имат и стратегически имена като "хамбургер Тръмп"

Кафене в бангладешката столица Дака привлича клиенти, които не са повлияни от противоречивата политика на Доналд Тръмп и искат да си направят снимка с фигура на американския президент в естествени пропорции. 

По темата

Заведението беше открито през януари от почитател на Тръмп, който не приема твърденията, че президентът на САЩ е „антиислямски”, пише БГНЕС.

Фигурата на Тръмп е изрязана от картон и е поставена стратегически на входа от 29-годишния Ислам. Най-големите му почитателки са момичетата. Идват да си правят селфи със снимката на Тръмп. Децата също го обичат, казва бизнесменът. Той добавя, че много повече хора правят снимки, а доста по-малко си поръчват храна.

Кафенето предлага тайландска, китайска и индийска кухня, а някои специалитети имат и стратегически имена като „хамбургер Тръмп”. В заведението върви програмата на CNN, което придава допълнително американско усещане, а паролата за wi-fi е „Иванка Тръмп”.

Нужат Султана е очарована от кафенето, което скоро ще бъде украсено с тапети със снимки от Овалния кабинет в Белия дом и на семейството на Тръмп, и казва, че според нея всичко в заведението е „много завладяващо”.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.