Певецът я нарича "феноменален глас с диапазон от четири октави"

Талантливата вокалистка Лиса Гайър ще се присъедини към музикантите за големия концерт на Съли Ерна в София този месец. Гласът на Godsmack и цялата му група за солови проекти заедно с Лиса ще чуем на живо на 26 септември в зала „Арена Армеец“ от 20.00 ч. 

По темата

В събитието ще вземат участие и трите дами от Оркестъра на Класик ФМ радио, които участваха и на миналогодишните концерти на Съли у нас.

Съли Ерна нарича Лиса „феноменален глас с диапазон от четири октави“. Певицата участва в записите на двата му солови албума „Avalon” и „Hometown Life”. Освен това тя развива и самостоятелна кариера – издава албуми със своя група, пише песни, свири на китара и преподава в престижния музикален колеж „Бъркли“ в Бостън.

Съли Ерна споделя още, че подготвя специални музикални изненади за концерта у нас, който е част от голямото му европейско турне, стартиращо на 14 септември. Той подчерта отново, че нашата страна е най-любимата му концертна дестинация заради изключителните познания на публиката и неповторимия контакт с нея. 

Насладете се на прекрасния глас на Лиса Гайър във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.