Премиерът коментира и бъдещия проект на Слави Трифонов

От началото на годината имаме близо 11% повишение на доходите в страната”, каза премиерът Бойко Борисов при посещението си в Девин, където откри реконструиран топлопровод за минерална вода. 

Средната заплата в България намалява през последните 3 месеца

Надявам се работодателите в района да направят така, че хората да остават тук - с по-високи заплати и по-добри доходи. Факт е, че се увеличава туристическият поток, трябва и обслужване, което да отговаря на високите цели, които си поставяме“, обясни той.

Борисов каза още, че около 1,5 млрд. лева повече в хазната се очаква да внесе тол системата, която трябва да заработи до две години.

„Тол системата е справедливата система, чрез която колкото си по-тежък и рушиш, толкова повече плащаш”, категоричен бе премиерът.

Събраните средства ще се използват за ремонт на пътища.

Борисов коментира и бъдещия проект на Слави Трифонов.

Слави Трифонов с индиректна заявка за влизане в политиката

Аз винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия. Ако е голяма партията, примерно в ГEРБ има 1200-1300 човека. От чужбина ли ще ги докараш, от къде ще ги събереш? Един да те издъни месеци наред се обясняваш. Така че на думи е лесно, но като видим хората, ще стане ясно. Но му пожелавам успех, това е демокрацията”, заяви Борисов.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.