Мъжът бе задържан

Необичаен протест срещу Доналд Тръмп. За да разкритикува политиката му, недоволен мъж хвърли руски знамена върху президента, докато той влизаше за среща със сенатори съпартийци. 

Рисунка на Доналд Тръмп се продаде за 16 000 долара (СНИМКА)

Опитите на Доналд Тръмп да събере подкрепа в сената за плановете си за намаляване на данъците бяха засенчени от острите нападки на двама сенатори от Републиканската партия.

Президентът пристигна в Капитолия в добро настроение и с намерението да получи от съпартийците си подкрепа за данъчната реформа. Той обаче беше посрещнат от хвърлени по него няколко руски знамена. Мъжът, който ги хвърли, извика няколко пъти, че политиката на Тръмп е предателство.

Дневният график на президента още повече се помрачи, след като републиканският сенатор отправи остра критика към него.

Трябва да спрем да се правим, че влошаването на нашата политика и поведението на част от изпълнителната власт е нещо нормално. Това не е нормално”, заяви Джеф Флейк.

​Милиардер поде кампания за импийчмънт на Тръмп (ВИДЕО+СНИМКИ)

В дълга реч сенаторът описа каква опасност за демокрацията представлява управлението на Тръмп и заяви че няма да се кандидатира за нов мандат, за да може да си позволи да говори свободно.

В същия ден още един сенатор републиканец - Боб Коркър, отправи остри критики към Тръмп. Той заяви, че има „голям проблем с истината” по много въпроси. Сенаторът Коркър призова още Тръмп да не се меси в работата на Конгреса по данъчното законодателство.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.