Главната сцена вече се монтира, а елементите са докарани от Унгария с 15 тира

От петък Пловдив е Hills of Rock. Ако на първото издание на фестивала миналата година присъстваха 25 000 зрители, то тази година организаторите очакват те да са 60 000.

Iron Maiden със специален концерт в рамките на Hills of Rock 2018

Фенове от цялата страна и чужбина идват в Пловдив този уикенд, за да присъстват на събитието. Фестивалът ще се проведе от 20 до 22 юли на Гребната база, където вече се строи цял малък град, а кулминацията и голямата притегателна за всички любители на рока е концертът на Iron Maiden в неделя.

Три са сцените, на които ще свирят общо 50 групи. Главната сцена вече се монтира, а елементите са докарани от Унгария с 15 тира. Тя е дълга 25 метра, дълбока 15, а осветлението, което е на Iron Maiden, е на митницата в 9 тира. То ще бъде предоставено за изпълненията на всичките три дни на фестивала, пише БГНЕС.

Judas Priest ще правят компания на Iron Maiden на Hills of Rock 2018

На терена на стадион "Пловдив", който е в непосредствена близост, са поставени шатри, които ще служат на изпълнителите - гримьорни, масажни стаи, бюфет. Там ще има и две кухни - една за главните артисти, а другата за второстепенните.

HILLS OF ROCK 2018 надмина всички очаквания

Специално за фестивала се изгражда къмпинг с възможност за 250 палатки, който ще бъде оборудван с душ и тоалетни.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.