Тя бе спечелена на търг, който беше проведен през май 2017 година в град Кърджали

Край на сагата с емблемата на ЦСКА. На официалния сайт на ЦСКА беше публикувано съобщение, че сумата e платена. Дружеството "Ред Енимълс" е платило сумата от 8 милиона лева за нея и вече притежава активите и пасивите на "армейския" клуб, съобщава gong.bg. 

Полицията на крак заради вечното дерби "Левски" - ЦСКА

Съдържанието на съобщението гласи: 

"ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв за поколения напред. Клуб, който се бори честно на зеления терен и отстоява своето достойнство. В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде. Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват. Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество. Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райнкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост.

С коя песен се надъхва Гришо преди тежките тренировки?

Въпреки всички тези обстоятелства, ЦСКА заявяваме официално: ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена! ЦСКА е над всичко, нека заедно го върнем там, където заслужава!"

"Лудогорец" пречупи ЦСКА след зрелище и драма в Разград (ВИДЕО)

В четвъртък изтече крайният срок, в който трябваше да бъдат платени 8-те милиона от фирмата "Ред Енимълс". Емблемата на дружеството в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД, беше спечелена на търг, който беше проведен през май 2017 година в град Кърджали.

Информация: Gong.bg

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК. 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес