Той е с вътрешночерепна травма и тежка мозъчна контузия

14-годишния Иван от Варна е възпитаник на Спортно училище " Георги Бенковски " гр. Варна. Той е състезател и шампион на СКБИ "БОИЛ".

Животът на Ванко завинаги се променя след злощастен пътен инцидент на 17 юни, който се оказва фатален за неговите майка и баба, а него оставя прикован към болничното легло.

След злополуката Иван е с вътрешночерепна травма и тежка мозъчна контузия и се нуждае от лечение и рехабилитация.

С всички сили неговият баща Добромир, близки и приятели, се опитват да съберат средства, чрез които Ванко да бъде транспортиран и рехабилитиран в клиника в Германия.

За съжаление, необходимата сума за лечението 78 000€ е крайно непосилна за семейството му и те имат нужда от подкрепа в този тежък момент!

Освен нужната сума за лечението на Иван, неговото семейство има нужда от нашата подкрепа и да посрещне всички съпътстващи разходи.

Нека заедно помогнем на Ванко, за да може той да се прибере вкъщи при своето семейството. Той има две братчета - близнак, както и по-малко братче на 5 години, които трепетно го очакват.

До дни Ванко ще бъде изписан от болницата във Варна, но е изключително важно да продължи с лечението, за да подобри своето състояние.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

IBAN: BG81STSA93000026491369

BIC: STSABGSF

Банка: ДСК

ВАЛУТА: BGN
Титуляр по сметка:  ИВАН ДОБРОМИРОВ ТОДОРОВ

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.