Тя има и лиценз за това

23-годишната дъщеря на легендарния режисьор Стивън Спилбърг изкарва прехраната си като създава самостоятелни порноклипове и се надява да си намери работа като танцьорка в елитен стриптийз клуб, предаде БГНЕС. Микаела дори е получила лиценз за работата си.

„Наистина ми омръзна да не мога да се възползвам от тялото си. Просто се уморих да работя ден за ден по начин, който не ме удовлетворява”, сподели Микаела пред The Sun.

“Вестник на властта“ на Стивън Спилбърг е вече в българските кина

Младата дама съобщила новината на родителите си чрез мобилно приложение през уикенда и казва, че те били "заинтригувани" от избора й на кариера, но не и "разстроени". „Безопасността ми винаги е била приоритет номер едно за тях. Правя това не от желание да нараня някого или да бъда злобна, а защото искам да почета тялото си по начин, който е доходоносен”, споделя още 23-годишното момиче.

Спилбърг прави „Уестсайдска история” с латино изпълнители

''Всъщност мисля, че след като видят колко далеч съм се оттласнала от дъното, на което бях преди година и половина, те ще си кажат: „Леле, всъщност сме отгледали една самостоятелна млада дама”, заяви Микаела.