Това се вижда на кадър, публикуван в социалната мрежа Instagram

Все повече звезди по света се включват в неравната борба с пандемията от коронавирус и се опитват да наклонят везните в наша полза, пише NBC News.

В четвъртък се появи снимка на рок звездата Джон Бон Джоуви, на която се вижда как той се е заел с миенето на чинии в своя ресторант JBJ Soul Kitchen в Ню Джърси.

ЗАРАДИ COVID-19: Париж потъна в тишина (КАРТА)

„Ако не може да вършите това, което правите най-добре – направете това, което може да бъде свършено“, е описанието под нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you can't do what you do... do what you can.

Публикация, споделена от Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) на

Самият Бон Джоуви сподели същата снимка и призив и от личния си Instagram акаунт. Стотици фенове поздравиха мегазведвата за крачката, която е предприел във трудните времена на криза.

Ресторантите, които притежава той са 3. Те не са комерсиални и не работят с цел печалба. Обектите обслужват хора в нужда, които не могат да си позволят дори да се хранят. В менютата не фигурират цени и гостите не биват таксувани по никакъв начин. Управата отправя призив към всеки, който би могъл да помогне в събирането на средства. 100% от тях отиват за нуждаещите се.

Нашествие от котки по празните улици на Истанбул (ВИДЕО+СНИМКИ)

Друга специфика на менютата там е, че желаещи могат да помогнат с работата в ресторанта, като в замяна получават добре приготвена храна. Заради настоящата пандемия от COVID-19 обаче доброволци не се приемат.

За да не бъде в разрез с разпорежданията към този момент, ресторантът работи, като предоставя храна само за вкъщи.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП