Автомобилът е със софийска регистрация

Шофьор буквално прелетя през участък на АМ „Тракия" край Стара Загора. Каращият луксозно возило е засечен да се движи с 248 км/ч. при ограничение на скоростта от 140 км/ч. Автомобилът е със софийска регистрация.

Джигит "летя" със 133 км/ч по пловдивски булевард

„Водачът се е движел от Бургас към Нова Загора. Бил е засечен с автоматичните системи за контрол на скоростните режими. Съставен е акт на водача за 1 150лв.”, заяви  гл. инспектор Бончо Славов - началник на сектор „Пътна полиция” в Стара Загора.

В старозагорската отсечка на магистралата са установени 4439 нарушения на допустимата скорост. Повече от половината от тях са в участъка с ограничение на скоростта до 90 км. в час, който е с дължина от 37 км.

Заснеха моторист с 229 км/ч на АМ "Тракия"

„От началото на годината по АМ „Тракия” са установени 4 439 нарушения на скоростните режими, като за превишаване на максимално разрешената скорост от 180 км/ч до 200 км/ч са 40 на брой, а над 200 км/ч имаме 10 случая на превишаване на скоростта”, каза още Бончо Славов.

 

 

От полицията предупреждават, че през летния сезон ще има засилено присъствие на органите на реда на автомагистралата, като ще се следи за превишена скорост - което е и основната причина за настъпването на тежки произшествия. 

Репортер: Георги Манев

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.