Исканията остават непроменени

И днес началото на протеста бе в 19 часа, а недоволните от властта започнаха да се събират на фонтана пред Президентството.

Движението и по бул. „Дондуков” и по „Цар Освободител” бе свободно, но практиката показва, че около 20 часа протестиращите затварят „Цар Освободител”.

Исканията им остават непроменени - като основните са оставка на правителството и на главния прокурор. След митинг в триъгълника на властта, протестиращите тръгнаха на шествие до Орлов мост и блокираха кръстовището.

„Силно се надявам, че ще се стигне до оставка. Всеки ден, в който правителството не подава оставка то търпи много сериозни политически негативи, така че за физическото оцеляване на партия ГЕРБ като че ли най-рационален избор е в максимално кратки срокове да подадат оставка”, казват протестиращи.

„Мисля, че тези бандити в правителството е крайно време да си подадат оставката. Те трябва да носят наказателна отговорност, а не политическа”, казват още недоволните от управлението.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.