Виновникът е избягал и се издирва

Бащата на рапърката Ники Минаж е починал, след като е бил блъснат от автомобил, чийто шофьор е избягал, съобщават Асошиейтед прес и Франс прес, позовавайки се на местната полиция.

Провокативната Ники Минаж стана майка (СНИМКИ)

Трагичният инцидент се е случил в Ню Йорк в петък вечерта. Робърт Мараж се е разхождал край пътя в Миниола, Лонг айлънд, когато е бил ударен от преминаващ автомобил. Водачът на превозното средство е избягал. Мараж е бил откаран в болница, където е констатирана смъртта му, съобщават от полицията на окръг Насау. В съобщението се посочва още, че предстои разследване и се търсят свидетели на фаталния инцидент.

Ники Минаж се омъжи за бивш затворник (ВИДЕО)

38-годишната рапърка Ники Минаж, истинското име на която е Оника Таня Мараж, е родена в Тринидад и Тобаго. Звездата е израснала в Куинс, Ню Йорк, недалеч от мястото, където е бил блъснат баща й. Минаж все още не е коментирала публично смъртта на баща си, отбелязва Асошиейтед прес.

Ники Минаж обяви, че се оттегля от сцената

Рапърката изненада феновете си през септември 2019 г., когато оповести, че ще се оттегли от музикалната сцена, за да се посвети на семейството си. Впоследствие обаче продължи да работи, припомня Франс прес.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.
Редактор:
Източник: БТА