Лъвовете се изкачиха в по-горна дивизия

След историческата победа над Турция националният ни отбор по ръгби се изкачи в по-горна дивизия и ще представи страната ни на по-високо ниво в този не толкова популярен у нас спорт. След мача емоцията в лагера на българите е огромна.  

„Настроението в отбора беше много приповдигнато, всеки беше много доволен от играта. Още на полувремето с влизането в съблекалнята, което много рядко се случва, треньора ни каза че трите цели, които ни е поставил за мача, ги изпълняваме перфектно, дори видях усмивките и на хората, които не взеха участие, които не бяха в 23-мата за мача”, заяви Петър Николов, капитан на българския национален отбор по ръгби.

Освен победата, играчите сбъдват и една от най- големите си мечти.

„На мача с Турция имахме привилегията да играем на Националния стадион, нещо което сме мечтали всички ние от деца и много ще се радваме, ако имаме шанс за бъдеще, нашите домакински мачове, също да бъдат на националния стадион”, споделя Цветостин Цветков.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.