Вижте какво още каза той за „Здравей, България”

„Голяма картина е повторение на онова, което се случи миналата година - невъзможност или трудно съставяне на безпринципни коалиции. Големият проблем е силната фрагментация на политическото представителство, която се отразява и на парламента. Големия проблем е липсата на доверие в политиката. И най-вече мен ме плаши това недоверие във възможността на институциите да решават проблемите на хората”. Това заяви Михаил Миков за „Здравей, България”.

„Избори до дупка е едно плашило за хората. Въпросът е, че партиите, които днес са представени в парламента, не отразяват обществените нагласи и гражданите им отвръщат с ниско доверие и ниска избирателна активност", каза Миков.

Според него оттук насетне всички, които имат претенции да се занимават с политика, трябва да си зададат въпроса кого представляват и какъв е интересът им, „а не как да стане народен представител, министър или да участва във властта”.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.