Премиерът разговаря с ПГ на БСП

Няма еднолично решение за руските дипломати. Влязохме в детайли на всичките стъпки, които бяха взети, от всичките институции. Това обяви пред журналисти премиерът в оставка Кирил Петков след среща с ПГ на БСП.

„Започва се от март. Тогава има доклади. След това има 3 доклада от ДАНС, след това междуведомствена работна група в МВнР, има Съвет за сигурност. Това даде чувство на партньорите ни в БСП, че реално цялата институционална машина е работила от доста време. Моята грешка е комуникационното представяне на събитията”, каза Петков.

Нинова: Петков поиска среща с нас, днес ще се състои

„Хубавото е, че диалогът продължава. Дотук е имало неща, изглеждащи непреодолими, но сме успявали да ги преодолеем”, каза Петков.

Запитан дали се възстановяват преговорите между ПП и БСП, Петков каза, че не може самостоятелно да каже: „Имаме си изпълнителен съвет в партията. Това са много хора, които трябва заедно да помислим. Въпросът оттук нататък е да избегнем кризисна точка, която не е от чак такова голямо значение”, каза Петков. „Мисля, че диалогът продължава”.

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.