Очакваме подкрепа от всички отговорни политици за декларацията си

Ще представим декларацията си и очакваме подкрепа от всички отговорни политици. Приоритетите ни бяха загубени след влизане в ЕС, а всички реформи, за да покрием критериите за Шенген и еврозоната, останаха на заден план за сметка на ограбване на обществения ресурс. Всеки ден имаме нагласа да правим корекции и бележки, включително в пленарна зала. Това каза Милен Матеев от "Продължаваме Промяната".

Депутатите ще обсъдят в петък декларацията на „Продължаваме Промяната”

По думите му целите на ПП трябва да обединят парламента и да го накарат да работи заедно за тях. "В декларацията има конкретна законодателна промяна. Отворени сме за разговори с всички партии, но три от тях не откликнаха на предложенията ни за диалог. В нашата декларация има и предложения от други партии", посочи той. 

Според него няма смисъл от персонален състав, ако приоритетите не бъдат подкрепени. "Не виждам причина да стане нещо различно с третия мандат, ако първите два не са успели, защото няма единство", коментира Матеев.

Целия разговор вижте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.