На второ и трето място се класираха Стилияна Николова и Пламена Миткова

Волейболистът Александър Николов взе първа награда за „Млад спортист на годината”.  Събитието се организира за единадесети път и обхваща всички спортни таланти на възраст до 19 години.

„Радостно е не само за мен като родител, но и за волейбола като цяло, че състезател от колективен спорт получава такива индивидуални награди. Случва се изключително рядко и все пак трябва да кажа, че наградата е присъдена на Алекс, но тя не е само за него, тя е за целия отбор”, коментира бащата на Александър - Владо Николов, президент на ВК „Левски”.

На второ място в класацията беше отличена гимнастичката Стилияна Николова, а трета остана лекоатлетката Пламена Миткова.

„Всяка една награда е много вълнуваща за мен, много съм благодарна, че се оценява нашият труд и че всичко се вижда и всичко се възнаграждава. Надявам се през новата година да покажа една стабилна игра, за какво тренирам и за какво работя”, разказа гимнастичката Стилияна Николова.  

„Много благодаря на хората, които са ми оценили успехите и труда и на организаторите, които организират такива събития, и се надявам следващите години да се срещаме отново”, сподели спечелилата трето място Пламена Миткова.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.