Звездата от "Заразно зло" работи с украински дизайнер върху дрехата

Актрисата Мила Йовович обяви, че ще продаде на търг уникална роля и приходите ще бъдат дадени за благотворителност в Украйна, предаде ДПА.

Звездата от "Заразно зло" работи с украински дизайнер върху дрехата, на която ще бъдат зашити "любовни писма" до Украйна.

В публикация по повод една година от началото на конфликта в родината й, Йовович сподели снимки от създаването на роклята, както и собственото си стихотворение, което ще бъде пришито на нея.

Холивудски звезди изпратиха послание за любов и подкрепа към украинците (ВИДЕО)

Роклята ще бъде продадена на търг, като всички приходи ще бъдат предоставени на благотворителната фондация на Олена Зеленска, първата дама на Украйна.

Мила Йовович, която е родена в украинската столица Киев, е сред многото холивудски звезди, които онлайн изразиха съпричастност след инвазията миналата година.

Други известни личности, включително Мадона, Кайли Дженър и Пинк, изпратиха своите мисли и молитви към хилядите разселени заради конфликта.

Астрологът, предрекъл войната в Украйна – с прогноза за 2023 г. (ВИДЕО)

В петък, на първата годишнина от руската инвазия в страната, президентът Володимир Зеленски обеща Украйна да направи всичко по силите си, за да победи, припомня ДПА.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.