Документален филм разказва за една от най-великите космически истории на всички времена

По повод годишнината от старта на злополучната мисия "Аполо 13" и отчасти въз основа на действителни стенограми, документалният филм "Тъмната страна на Луната", който можете да гледате в ефира на Marquee TV – част от ТВ платформата на EON, преразказва по завладяващ начин една от най-великите космически истории на всички времена. Творческият екип, който стои зад лентата на Торбен Бетс, изследва външните граници на вярата, надеждата и силата на човешкия дух.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

77 часа след началото на мисията космонавтите губят всякаква връзка със Земята, докато преминават покрай тъмната страна на Луната. По-далеч от дома, отколкото човечеството някога е било, в пълна тъмнина и с невъзможни шансове за оцеляване, астронавтите се изправят срещу себе си и един срещу друг.

Открий магията на изкуството с Marquee TV!

Marquee TV – част от абонаментните пакети на EON, е богата и разнообразна библиотека със съдържание. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно съдържание, което включва различни изкуства – театър, балет, опера, класическа и модерна музика, документални филми и още много други. Предлага лесен достъп до световноизвестни продукции, ексклузивно съдържание и специални предложения, които не могат да бъдат намерени в други платформи в България.