Той посети новостроящия се православен храм “Св. Цар Борис - Михаил Покръстител”

Работна среща с актива на ДПС от областите Разград, Силистра и Русе проведе председателят на ДПС Делян Пеевски.

Вие сте на ход, обърна се лидерът към структурите, които го информираха за хода на предизборната кампания и очакванията на избирателите. Важното е хората да виждат какво правим и да са доволни, напомни Делян Пеевски.

На срещата присъстваха и председателят на ДПС, водач на листата на ДПС за членове за Европейския парламент, водач на листите на ДПС в Разград и Силистра доц. д-р Джевдет Чакъров, зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Анастасов, кметът на община Белица и член на ЦОБ на ДПС Радослав Ревански, водача на листата на ДПС в Русе Ализан Яхова, народният представител Ахмед Ахмедов, областният председател на ДПС Разград Мехмед Салим, областният председател на ДПС Силистра Сезгин Галиб, областният председател на ДПС Русе Айдоан Джелил.

И още от присъстващите бяха кметовете на община Исперих - Белгин Шукри, на Кубрат - Алкин Неби, на Лозница - Севгин Шукри, на Завет - Ахтер Велиев, на Самуил - Джевдет Азис, на Цар Калоян - Дауд Аляовлу, на Ветово - д-р Мехмед Мехмед, на Главиница - Неждет Джевдет, на Дулово - Невхис Мустафа, на Ситово - Сезгин Алиибрям и кандидатите за народни представители от областите Разград, Силистра и Русе.

Председателят на ДПС Делян Пеевски посети новостроящия се православен храм “Св. Цар Борис - Михаил Покръстител”, както и Ахмед бей джамия в Разград.

Това съдържание е част от платената изборна рубрика на сайта.