Вижте каква е тайната за приготвянето на традиционното мезе

Пресен суджук и младо вино - за тази добра комбинация се събраха стотици в шуменското село Кюлевча. На място организаторите приготвиха над 600 килограма специалитет по местна рецепта и няколко казана боб към него. Гостите можеха да дегустират различни видове вина, сред които и младо "Божоле". Сомелиери оценяваха най-доброто вина в три категории - бяло, червено и розе. Фестивалът, който се организира за 11-а поредна година, привлича с вкусове и аромати хора от цялата страна

Празник на суджука в Горна Оряховица

"Няма тайна в рецептата. Всеки го прави по различни рецепти. Най-важното е да се прави с любов", каза кметът и председател на НЧ "Каменен стълб 1888"- с. Кюлевча Веселин Тодоров.

Повече по темата гледайте във видеото.