Всеки от нас може да помогне с SMS на номер 1117

„Българската Коледа” отново протяга ръка на десетки болни деца. Тази вечер обичани звезди от няколко поколения и техните деца застанаха заедно в подкрепа на кампанията. 

По темата

Благотворителният концерт бе в Народния театър „Иван Вазов” и се излъчи пряко по NOVA. Тази година „Българската Коледа” подкрепя децата с тежки хронични заболявания. Всеки от нас може да помогне с SMS на номер 1117.

Обичани звезди от няколко поколения и техните деца застават заедно на една сцена. Част от тях са Графа и Мирела Демирева.

„Най-важното нещо е децата ни да бъдат здрави. Затова всяка година подкрепям „Българската Коледа”, защото всички заедно успяваме да помогнем на много детски съдби и това е страхотно. Благодаря на всички, които всяка година помагат на децата”, каза Графа.

„Всеки има своите малки и големи победи в живота си. Тези деца са големите герои и смятам, че е много важно всеки един от нас да излезе от ежедневието на собствените си проблеми. Нека поемем отговорност за децата на България. Нека подадем ръка”, призова Мирела Демирева.

Гледайте във видеото историята на едно 8-годишн момиченце, което мечтае и се моли на Дядо Коледа да проходи.