От два дни в дома на родителите на Боевски никой не отваря...

Адвокатите на Гълъбин Боевски са забранили на цялото му семейство каквито и да е коментари по случая. Това каза за Новините на Нова адвокатът на олимпийския шампион Константин Симеонов. Боевски продължава да е в предварителен арест в Бразилия.
 
От два дни в дома на родителите на Боевски никой не отваря. Майка му не е на работа и според близки на семейството, вероятно е в София, при съпругата на сина си.

Адвокат Симеонов е разговарял със съпругата Красимира и дъщерята Сара, която по думите му, е много объркана. Все още обаче не се е чул с Гълъбин. Това ще се случи утре или през следващата седмица. До няколко седмици някой от българските му защитници ще замине и за Бразилия.

Боевски е в предварителен арест в Сао Паулу, където вероятно ще остане през следващите месеци или повече от половин година. Толкова време ще мине докато срещу него бъде образувано дело, което да влезе в съда. Българската му защита обаче все още не иска да се ангажира с коментари около доказателствата, тъй като, според Симеонов, информацията е оскъдна.

Справка, която направихме в търговския регистър показва, че фирмите на Боевски са на загуба и имат натрупани сериозни дългове.

Още по темата очаквайте в Новините в 19 часа.