Тя се връща към работата си като на водещ в "Почивна станция" в събота по Нова...

 

Тази събота в "Почивна станция" Нана за първи път ще разкаже какви надежди са й дали лекарите в Израел. Преди близо три седмици в ефира на Нова ТВ тя разкри, че е болна от рак, след което замина на лечение. Как ще продължи искрената изповед на известната водеща, зрителите ще разберат в утрешното издание на съботния блок.

 

Старт на уикенда ще даде и Стефан Щерев, който ще потърси причините, поради които жените в България злоупотребяват с алкохол.

 

Яна Грудева ще покани в студиото Теди Кацарова, а двете ще споделят ценни съвети за това как най-бързо да забогатеем в годината на Дракона. Коцето Калки ще отговаря на въпроси в рубриката „Не се сърди човече", а закуска ще поднесе певицата Йоанна, която зрителите на Нова ТВ видяха наскоро в „Черешката на тортата".

 

Кулинарното предаване ще има свой представител и в неделното издание на „Почивна станция" в лицето на Тодор Славков, който ще се погрижи за сутрешното кафе.

 

Гост в студиото ще бъде и „човекът-паяк" Иван Кристоф.

 

Нана се завръща в ролята си на водеща с темата "Кой лъже повече – мъжете или жените". Нейни гости ще бъдат забавната съседка от „Етажна собственост" Невена Бозукова-Неве, както й актрисата Весела Нейски. Как ни възприемат по света, зрителите ще разберат от Стефан Щерев и гостите му Жорж Ганчев и Денди.

 

Рубриката „Съдебен спор" ще търси различните позиции по дело за разваляне на дарение. Какви са претенциите на ищеца по делото - 71-годишна жена от град Червен бряг, и до какви крайности са стигнали отношенията й със нейния син и снаха? 

 

Борис Дали, Кристина Димитрова и Орлин Павлов са само част от гостите, които ще бъдат при „Съпругите" в неделя. Веднага след тяхното участие – фризьорът Боби Сапунджиев, известен повече като Урсула, модният дизайнер Невена и гримьорката на звездите Джулия Ангелова ще разкрият актуалните модни тенденции в облеклото, прическите и грима за предстоящите абитуриентските балове. И още – Владимир Мударов за суровоядството и Милко Георгиев за това какво означава кондиционен треньор.

 

В рубриката „Последно 10" журналистите Ива Николова и Иво Инджев ще покажат 10-те "Най-забавните изказвания на политици".