Сред участниците бяха Шкумбата, Ники Кънчев, Румънеца и Енчев и много други...

С всеки изминал ден сините води и белите пясъчни ивици на Гърция стават все по-примамливи. Маслини, лимони, портокали, аромат на анасон – трудно да определим кое е най-емблематичното за южната ни съседка. Едно обаче е сигурно - третият звезден турнир по табла беше най-оспорваният в историята на играта.

 

Веселият водещ Шкумбата се пошегува, че най-важните правила са емоциите да бъдат споделени с приятели. Сили в партиите премериха леко атлетката Мерлин Арно, пиарът Наско Лазаров, актьорът Антоний Аргиров, Румънеца и Енчев и много други. Ники Кънчев беше един от първите отпаднали от оспорваната битка.

 

Началото беше дадено в оперния тон на Ивайло Гюров. След което певецът Андреас, който наскоро записа дует със Соня Немска, внесе идентичен, музикален, гръцки привкус.

 

Автентични средиземноморски специалитети бяха аранжирани безупречно с тематични аксесоари.

 

„Мисис България” Елеонора Манчева се отличи с бонбонево розовия си тоалет. „Мисис баба” Капка Амзина пък не се включи в турнира, но позира щастливо пред камерите. Ирина Папазова изглежда по-добре от всякога, въпреки че неотдавна стана майка за втори път.

 

Поп фолк изпълнителите Крум и Славена се отдадоха на забавления и наздравици. Дори дъждът не успя да „охлади” градуса на  купона. 

 

Кулминацията дойде с уникална заря, която взриви настроението на макс.

 

Голямата награда на ВИП турнира - почивка за двама в Гърция, спечели Рафаил Рафаилов от Бургас.