Звездите отричат да имат връзка, но очевидци разказват как са ги видели да се целуват на яхта

 

„Бий ме - обичам те!” Сентенцията важи с пълна сила не само за пържолите, но и при мазохистично настроените знаменитости. Побоят, който Риана отнесе от Крис Браун, така и не можа да я откаже от лошото момче. Връзката им премина през множество трансформации, за да стигне до настоящия си летен вариант.

 

Раздялата им преди три години не съумя да охлади болезнената  страст. Последната новина около тях е, че са засечени да се целуват на яхта. Риана и Крис публично отричат да имат връзка, но очевидци разказват как са ги видели да вечерят заедно в Монако. 

 

Другите актуални клюкини около лятната им свалка е, че Риана непрестанно изпраща  на любимия си снимки по бельо. С подобни закачки тя цели да си го върне обратно, но Крис все още удържа фронта.

 

При звездите е трудно да се говори за връзки, тъй като натовареният им график не позволява чести срещи. Ако не друго, могат да компенсират с летни свалки, които и без това са си достатъчно атрактивни, за да запълват знойните, летни дни.

 

Всички им общи приятели очакват Риана и Крис Браун най-накрая да се съберат официално, но те като че ли не бързат и предпочитат любовните игрички. В крайна сметка са млади и могат да си позволят да се наслаждават на живота без обвързване, колко си пожелаят.