Това лято инструмент номер едно са близалките и сладоледите

Свалките и флиртът безспорно правят животът ни по-интересен, без значение дали имаме връзка, или не. След изброяването на толкова много примери идва време да надникнем кои са любимите оръжия, които използват известните лица, за да омайват жертвите си.

 

През лято 2012 инструмент номер едно са близалките и сладоледите. Във връщането към детството обаче няма нищи невинно. Една след друга певиците се снимат закачливо, отхапващи от шарените бонбони. Тенденцията бе наложена първо от Кейти Пери. Световната звезда вкара ярък цвят не само във визията си, но и в аксесоарите. След което на Ай Ви взе, че й хареса и се засне с детски лакомства. Райна не закъсня и в клипа „Монахини будни няма” нагледно ни запознава колко е кръшна в ханша и пристрастена към захарните изкушения. За клипа танцьорките й сякаш са обрали магазин за лакомства. Въобще захаросаната тенденция скоро няма да излезе от мода.

 

Другите изпитани средства за свалка, и то не само лятна, са сочните устни, подчертани с подходящ гланц. Звездните нямат много време да се червят и направо си слагат хиалуронова киселина.

 

Имайте предвид, че високите токчета действат на мъжете като изпитан афродизиак.

 

При момчетата оръжията за летни свалки са далеч по-разнообразни. Лео се класира като най-нестандартен и използва за целта надуваем кит. Как точно сваля жените със синята играчка не е ясно, но поне е очарователно закачлив.

 

Фолк изпълнителят Ангел се възползва от проверената формула – маркова тениска, макар и менте, тунингована кола със задължителната пернишка регистрация и нахакано държание. Ако беше спестил танцовите движения, може би щеше да има шанс с някоя жадна за известност девойка.

 

Орлин Павлов омайва жените с плътен, сексапилен тембър, а Део със неизменната си усмивка.

 

Съветваме ви сами да подберете вашия начин да сваляте представители от противоположния пол. Звездният опит не винаги е най-работещ.