Гледайте го и във„Фалстарт” в компанията на добре познатата Сара Джесика Паркър

Провокативната комедийна драма "Професия: Стриптизьор" (Magic Mike, 2012) с участието на актьора  Матю Макконъхи  вече дебютира на в Щатите, а на нас ни остава да очакваме с нетърпение – все пак зад камерата е Стивън Содърбърг (режисьор на “Бандата на Оушън”), а пред  нея Макконъхи ще се разсъблича в ролята на бивш стриптизьор.  

 


В трилъра The Paperboy  с все още неуточнена  дата за премиера, той ще играе ролята на баща на Зак Ефрън (познат ни от “High School Musical”). Далеч по-добре звучи комбинацията Макконъхи – Уидърспуун в драмата  "Мъд" (Mud, 2012) на режисьора Джеф Николас, която ще излезе на големите екрани в края на годината.

 


В момента 42-годишният Матю Макконъхи е подложен на стриктна диета, за да влезе в образа на серопозитивен във филма с оригинално заглавие “The Dallas Buyer’s Club” (2013), в който ще му партнира момичето за милиони Хилари Суонк. Снимките започват през септември и актьорът вече е свалил значителна маса,  докато съпругата му Камила качва – щастливата двойка обяви, че очаква трето дете!

 


Ако на вас не ви се чака повече за Матю Макконъхи, гледайте го тази събота 18-ти август от 22:30 часа в романтичната комедия „Фалстарт” в компанията на добре познатата Сара Джесика Паркър.