Вижте седмичния хороскоп с Даниела Евстатиев

ОВЕН

 

Благоприятна седмица: малко са нещата, които ще ви се опрат. Не се очертават притеснения. Главоблъсканицата над проблемите на екзистенцията ви подминава.
На 20 и на 21 август се чувствате като истински победители. Не се страхувате да изразите мнение, затвърждавате позициите си пред високопоставените. Имате вярна интуиция.
Търсите подкрепата на близки и родственици, защото се надявате те да съучастват в изготвянето и реализацията на вашите планове за бъдещето. Краят на седмицата е чудесен момент за отдих и релакс според предпочитанията.
 

 

ТЕЛЕЦ


Не се вкопчвайте в решенията си. Съдбата към днешна дата е по-силната и ви е достоен противник. Обстоятелствата не ви оставят свободен ход. Трябва да поработите над характера си. Не позволявайте на емоциите да доминират.
Всеки един ден от периода ви предлага нова ситуация: променя се картината и в личния, и в професионалния живот. Случайно или не там се появяват нови лица.
Ваше задължение е да си създадете мнение: дали да останете верни на досегашните партньори, обещания, приоритети или да направите рязък завой в нова посока? Решавайте.
 

 

БЛИЗНАЦИ

 

Всички планетни положения са се наговорили: ще поставим Близнаците в епицентъра на събитията, а вие правете като тях! Околните високо ценят вашия чар и неотлъчно ви следват.
Дали това е само добро за вас? Превръщате се в машина за чужди желания и губите по малко от своята индивидуалност. Последните дни от седмицата – 25 и 26 август, са ви дадени да преоткриете себе си.
Колкото по-уверени сте, толкова повече неща ще свършите на 20 и на 21 август – вашите силни дни. Предстоят срещи с чужденци, които могат да променят плановете си за месеца.
 

РАК

 

Все още не сте настроени на работна вълна. Лятото е в кръвта ви. Превръщате всяко занимание или ангажимент в игра. Стойте далеч от обсъждане на финансови или стратегически въпроси.
Важното е, че забикалящите ви приемат такива, каквито сте. Радват се на доброто ви настроение, искат да общувате, а някои се опитват да ви подражават. Семейството, приятелите, роднините – това е вашата естествена среда.
През уикенда, 25 и 26 август, разговор в семейството или с партньора ще е в състояние да извади наяве проблеми, които могат  бавно, но сигурно да ерозират връзката ви.

ЛЪВ

Опиянени сте от възможностите, които би могло да ви предостави бъдещето. Работите с идеи и визия за предстоящото, пренебрегвате случващото се към момента. Ако това е добре обмислена стратегия, нямам нищо против.
На някои от Лъвовете ще им е трудно да намерят поддръжници, но това не ги притеснява. Те следват, а и така трябва, интуицията си, защото знаят, че са на прав път. Предлагам им да не насрочват важни срещи на 22 и 24 август.
През последните два дни от периода е изключително важно да намерите баланса между служебно-професионалната натовареност и лично-семейните задължения.
 

 

ДЕВА

 

Сложна седмица очаква родените под знака. Те се разкъсват между желанието за усамотение и решимостта си да са навсъкъде, да знаят повече, да се справят с всякакви проблеми.
Нищо чудно, че всичко ви тежи и всички ви нервират. Запитайте се как се чувстват околните. Неприятности очакват онези, които сега си позволят да надскочат своите възможности – финансови, физически.
Опасните дати от периода са 20, 24, 25 август. Има вероятност да обърнете гръб на любовта и вместо нея да дадете път на неискрени, кратковременни отношения.
 
ВЕЗНИ

Искате да знаете, да можете повече. Не се страхувате да си признаете, че ви тегли към непознатото - чужди страни и места, хора. Едва прикривате досадата от делника и използвате всяка възможност да кроите планове.
Личност от вашето най-близко обкръжение ще получи възможност да се изяви в нова роля. Отделете подобаващо внимание на семейството, на партньора, които днес са вашият билет за присъствие в обществото.
На 22 и 23 август задължително отделете време за себе си. Тялото и духът ви се нуждаят от ухажване. Така ще придобиете нужната самоувереност, ще подобрите кондицията си.
 

 

СКОРПИОН

Откъде ли намирате сили да сте в крак със събитията и да имате лично отношение към случващото се? Ако това е въпросът, който си задавате, ще ви кажа: отчитате сериозен напредък в своето личностно и кариерно развитие.
Емоциите са вашата стихия. Околните трудно се ориентират в този вулкан. Едва ли и вие самите ще сте доволни от всичко онова, което се случва на 20 и на 21 август. Съветвам ви да търсите компромис.
Причината да ви приземя набързо е в положенията към края на периода, които допускат появата на проблеми във взаимоотношенията с партньорите - в личен и делови смисъл.

 
СТРЕЛЕЦ

 

Чувствате така, сякаш небето се е отворило и светлината отгоре ви позволява да видите живота си различен: по-добър, а перспективите пред вас и близките ви – по-светли.
Ще сте в деликатна ситуацията през седмицата заради необходимостта да направите избора, да промените подхода си към заобикалящите. Възможно е да се наложи да им съобщите, че възнамерявате да пътувате или че ви предстои смяна на местоработата.
Важните дни от периода съвпадат с началото и края му: нуждаете се от споделяне в партньорството. Престрашете се да направите първата стъпка.


КОЗИРОГ

Вие сте все така съсредоточени върху професионално-служебните дела. Оставате си малко време за другите задължения от делника и нищо чудно някои от заобикалящите да изразят недоволството си гласно.
На 21, 22 и на 23 август давате вид на човек, готов да посрещне всякакви проблеми. Толкова сте стегнати, толкова сте непреклонни. Сами изритвате радостта от делника си.
Вярно е, че трябва да се пести. Вие се справяте отлично. Не съм обаче убедена, че твърдата ви линия се приема добре. На 25 и на 26 август бъдете готови да развържте кесията си. Личните отношения ще потекат по-леко и приятно.
 

 

ВОДОЛЕЙ

 

Вие разполагате с най-силните оръжие: вдъхновение, творчески идеи и интуиция. Надявам се, че ще помислите по какъв достоен начин да ги използвате, за да подобрите не само своя делник, но и взаимоотношенията си.
Възможно е да продължат да ви мъчат финансови проблеми, но не така сериозно, както допреди седмица. Организирайте по-добре работата си, за да свършите повече неща.
Последните три дни от периода са по-трудни от предходните заради натрупването на неразрешени въпроси, засягащи семейството ви или отношенията с партньора. Търсете бързи решения, изразявайте се ясно.
 

 

РИБИ

 

Имате вид на съсредоточени хора, концентрирани върху успеха си на работното място. Всичко друго остава встрани от вашето внимание. Колкото по-ясно формулирате целите си, толкова по-сигурен е успехът ви.
Забравете за увъртанията, не показвайте, дори да се колебаете. Тази препоръка важи както за личните отношения, така и за общуванията на работното място. Работете не само за имидж, но и за пари.
Благоприятните дни от седемдневието са 22 и 23 август. Използвайте ги за разчистване на юридически, бюрократични или административни въпроси. Не  вземайте заем, кредит. Ще има усложнения.