Видеоклипът “Drink and Drive” е натурален и максимално ни доближава до народа...

Бори Дали напълно идентично успя да ни пренесе в селската идилия. Видеоклипът “Drink and Drive” е натурален и максимално ни доближава до народа. Няма и следа от превзета актьорска игра, тъй като в него взимат участие заслужили народни артисти от село Светлина.

 

Местното население перфектно се справя със задачата на пасажери в Чавдарката на Борис. Май ролята е близка до сърцето му, тъй като тотално се слива с образа си. Емблематичното люпене на семки, загащена риза и обувки на дупки  са пресъздадени идентично.

 

Допада ни идеята  да видим една по-различна гледна точка в клипа, макар и фолк. Крайно време беше някой да се сети да снима извън пренаселената столица и да покаже емоциите по селата. Актьорските заложби на фолк изпълнителят са безспорни. Наистина ни кара да му вярваме, че е млад шофьор, влюбен в попската дъщеря.

 

Има засегнат и  политически мотив, когато  главният герои сънува, че е кмет на селото и призовава да се отварят нови училища, както и да се правят деца. „Селското момиче” на Румънеца и Енчев се бяха сетили за подобна идея преди него.

 

Видеоклипът “Drink and Drive” си е изпълнил целта, тъй като носи позитивно и веселяшко настроение! Ние се присъединяваме към призива на песента – да се шофира, без употреба на алкохол. Актуалните новини около Борис Дали са, че работи върху нови парчета и дует. За сега обаче се пази в тайна коя ще бъде сценичната му половинка!