Сред родните примери на артисти, минали през затвора се нарежда и поп-фолк изпълнителят Кондьо...

Изследването на звездните пътища ни отвежда отвъд очакванията. Вече стана дума, че екс- половинката на Азис Коце – Ламята е лежал в затвора. Той, разбира се, не е единствената известна личност с противоречиво минало. Ванко едно също имат опит зад решетките. Рапърът нашумя с дуетите си с Мишо Шамара и Ирина Флорин. Дори записа парче с Николета Лозанова, което не бе сред най-силните в кариерата му, но поне донесе престиж.

Сред родните примери на артисти, минали през затвора се нарежда и поп-фолк изпълнителят Кондьо. Всъщност по света си е разпространена практика и знаменитостите непрекъснато правят гафове. Парис Хилтън е попадала зад решетки за шофиране в нетрезво състояние. Поради същата причина на топло са ходили Киану Рийвс, Ник Нолти, Джордж Майкъл и много други.

Кармен Електра е прибирана за опит за побой над екс-съпруга си Денис Родман. В списъка намираме имената на рапърите Фифти Сентс и Ди Ем Екс. А причината е притежание и разпространение на наркотици.

Покойните вече Ту Пак и Майкъл Джексън също не са от най-невинните. Бой Джордж и Наоми Кембъл се отдават на обществено полезен труд, за да изкупят вината си, определена като „вандализъм”. Уинона Райдър публично бе порицана за клептоманската си страст, а Матю Маконахи е бил прибран, след като е заловен да свири на банджо, но чисто гол.

Затворът и престижът не вървят ръка за ръка, но носят неимоверна известност на артистите. Списъкът с именити затворници съвсем не свършва до тук и тепърва ще се обогатява! Да се надяваме само примерите да бъдат повече световни, отколкото родни!